Via-Futura Openbare Ruimte

Meedenkers & Doeners
Via-Futura ontleent haar naam aan de Latijnse woorden “Weg naar de toekomst” en plaatst deze dan ook centraal in haar dienstverlening.
Via-Futura biedt uitkomst in de vele, vaak ook tegenstrijdige, belangen van betrokken partijen met betrekking tot de openbare buitenruimte.
Door onafhankelijk en gericht te werk te gaan, maakt Via-Futura het mogelijk om een win-win situatie voor alle partijen te bewerkstelligen.
De kracht van Via-Futura is om een totaaloplossing te bieden voor elke situatie met betrekking tot de openbare buitenruimte, welke mede mogelijk is door de aanwezige kennis en jarenlange ervaring binnen het team als ook haar vaste partners.

Via-Futura neemt u niet alleen werk maar ook zorgen uit handen en dit doet doormiddel van:
- Het advies en de begeleiding bij een offerte aanvraag;
- Het advies en de begeleiding bij het plaatsen van een order;
- Het bieden van uitkomsten in vraagstukken met betrekking tot openbare buitenruimte;
- De begeleiding van een project inclusief de nazorg;
- Het ontwikkelen van producten t.b.v. de openbare ruimte;
- Het verrichten van onderhoud aan: prefabbeton-, natuursteenelementen, straatmeubilair, kunstwerken en fonteinen in de openbare ruimte.

Onze adviseurs zijn in staat om al uw wensen en behoeftes binnen een tot stand gekomen budget te realiseren en doen dit met behulp van kritisch geselecteerde maar vooral gespecialiseerde partners in zowel binnen- als buitenland.
Ze fungeren gedurende het traject als ervaren klankbord waarbij het uiteindelijke resultaat te allen tijde voorop zal staan.
Ons streven is duidelijk:
Via-Futura Openbare ruimte meedenken en doen

Bezoekadres

Van Schaeck Mathonsingel 6 Nijmegen, Nederland.

Postadres

Joanneslaan 25
6564 AE Heilig Landstichting
Nederland