Wat is Buiten Spelen & Bewegen

Buiten Spelen & Bewegen informeert vanuit een integrale benadering over jeugd- en speelbeleid in de buitenruimte. Buiten Spelen & Bewegen is dé titel over jeugd- en speelbeleid, de uitvoering en ontwerp en het beheer en onderhoud van speelvoorzieningen in Nederland.

Spelen is voor jong en oud, voor validen en minder-validen, voor stad en land, voor onderwijs en recreatie. Kortom, spelen is voor iedereen. De waarde van spelen vertaalt zich op uiteenlopende terreinen: gezondheid, sociale cohesie, plezier tot vastgoedwaarde aan toe. Vandaar dat spelen zich meer en meer laat gelden in de openbare ruimte, bij recreatiebedrijven, (basis)scholen en kinderopvangcentra. In beleid én bij de realisatie van speelaanleidingen. Buiten Spelen & Bewegen levert hier via het magazine, de website, maandelijkse nieuwsbrief en bijeenkomsten een stimulerende bijdrage aan.

Magazine

Buiten Spelen & Bewegen magazine verschijnt per jaar twee keer digitaal. Het magazine biedt een boeiende mix interviews, achtergrondartikelen, columns, projectbeschrijvingen en een aantal vaste rubrieken. Elk nummer bevat bovendien een special, waarvan het thema wordt gekozen op basis van de actualiteit

Website

Op www.platformbuitenspelen.nl word je dagelijks op de hoogte gehouden van het nieuws uit het vakgebied, lees je inspirerende projectbeschrijvingen uit binnen- en buitenland en zie je de nieuwste producten op het gebied van buiten spelen. Kennispartners en experts leveren hun eigen bijdrage op het online publicatieplatform in de vorm van prikkelende blogs. In het uitgebreide brancheregister vind je alle relevante bedrijven. En natuurlijk houden we je op de hoogte van alle belangrijke evenementen in onze agenda.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief die elke maand wordt verstuurd, verzamelt de redactie de interessantste artikelen, blogs en projecten uit het magazine en van de website www.platformbuitenspelen.nl. Tevens lees je de leukste artikelen van andere titels van uitgever Acquire: Stedebouw & Architectuur en Straatbeeld.

Evenementen

Je ontmoet de redactie van Buiten Spelen & Bewegen het gehele jaar door op allerlei evenementen die iets met buiten spelen te maken hebben. Tevens is Buiten Spelen & Bewegen onder de vlag van uitgever Acquire als mediapartner betrokken bij allerlei beurzen en congressen. 
 

Jouw artikel in Buiten Spelen  & Bewegen Magazine of op de website?

Denk je een interessant artikel te hebben voor het magazine of de website? Laat het ons dan weten. Hieronder de deadlines voor het aanleveren van tekst en afbeeldingen voor de verschillende edities in 2023

BuitenSpelen 1 - Kind in de stad - 5 april

BuitenSpelen 2 - Gezonde leefomgeving - 18 oktober

Neem voor de richtlijnen rondom een artikel contact op met Mark Bos door te mailen naar markbos@acquire.nl 

Abonneren

Wil je een abonnement op Buiten Spelen & Bewegen afsluiten?

Klik hier

Tariefkaart

Klik hier voor de tariefkaart

Voor vragen kun je contact opnemen met Michael Lucas via 038-4606384 of michaellucas@acquire.nl.

Persoonlijk contact met jouw doelgroep?

Via een evenement van Buiten Spelen & Bewegen realiseer je een-op-een-contact met professionals uit de sector.

Bekijk hier de agenda van Buiten Spelen & Bewegen

Jouw personeelsadvertentie zichtbaar bij andere professionals uit de sector?

Bij Buiten Spelen & Bewegen heb je vier trefkansen:

Bekijk hier de mogelijkheden